Per Nadal cada ovella el seu corral
Per San Esteve cadascú a casa seva
Per reis burro és qui no ho coneix
Quan ho sàpigues digan's quin t'ha tocat així ens ajudaràs a completar el llistat
http://elmeunadal.cat/
Som la Marta, la Cristina, la Sara, el Pere i la Natàlia, 5 estudiants d'educació de la Universitat Rovira i Virigili. La creació d'aquest blog conjuntament amb la seva intenció és explicar les inquietuds, temes, reflexions, etc. del complex món dels adults tot a mesura dels més petits de la casa. Ja s'ha acabat escoltar frases com "això són coses de grans" o "ja ho entendràs quan siguis gran".
L'entrada d'avui està basada en el següent vídeo.
De la mateixa manera que la cal·ligrafia ens pot donar idees sobre l'estat d'ànim i la manera de ser de les persones, el llenguatge 2.0 que utilitzem no deixa de ser un reflexe de nosaltres mateixos. La diferència és que aquelles línies que queden escrites en un paper i potser no arriben mai a veure la llum, en l'àmbit digital en qüestió de segons poden donar la volta al món. Som realment conscients de la universalitat d'aquest llenguatge? Quines conseqüències pot tenir...?
Recentment al cinema s'ha estrenat la pel·lícula "Fènix11-23" un exemple clar i real de l'abast d'aquest llenguatge 2.0, en la qual una família veu amenaçada la seva vida quotidiana per la repercussió que l'ús d'aquest llenguatge pot tenir.
Aquesta pel·lícula ens pot servir per a consenciar als més petits quin és el poder i l'abast que té el llenguatge 2.0